Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBlacklist has a deprecated constructor in /home/viceroy/public/html/symp/scripts/sb_blacklist.php on line 6

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBannedWords has a deprecated constructor in /home/viceroy/public/html/symp/scripts/sb_blacklist.php on line 34

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 11

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 37
Phobos Symppooseum
SYMPPOOSEUM WEEKEND, THIS WEEKEND 
Wednesday, June 6, 2007, 01:23 PM

Näinhän se on, rakas ryyppäjäis/peli/kroketti/läpänheitto/miittinki/kerääntymistapahtuma on jälleen ovella. Ja vallan toisenlaisella ovella kuin mitä tähän mennessä on totuttu näkemään ja kokemaan. Tällä kertaa ovi symppooseumiin avautuu Matkussa, tuossa nuorekkaassa yliopistopitäjässä. Tampereelta tuleville osanottajille luvassa on siten lyhyempää ajomatkaa. Mainiota.

Turun Last Ninja, AOMMMMM on luvannut myöskin osallistua pitkähkön tauon jälkeen. Jää nähtäväksi, onko miehen krokettitaidot ruostuneet vai pysyneet ennallaan Turun hiekkarannoilla Loimaan Seudun iltatyttöjen kanssa puttaillessa. Kerrassaan mainiota.

Pelivalikoima rajoittunee tällä kertaa Battlefield 2:en ja kännikroketin (lausutaan: chän-nigö-kok-croquet) välimaastoon. Luvassa lisäksi saunomista ja jar-re on luvannut pitää käsipohjauimakoulun rantavesien levästössä. Vallan mainiota.

Perjantaina aloitamme klo 18:00 jälkeen, ja sunnuntaina pitäisi lähteä pois siinä iltapäivän aikaan, siivouksen jälkeen.

Ja muistakaa hyvänen aika sentään ne sähköjatkojohdot!


-fer
5 comments ( 1756 views )   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1214 )

The Gathering, day 4 
Saturday, April 7, 2007, 07:28 PM
Lauantai, kisapäivä.

Tänään klo 20:00 Suomen aikaa kajahtaa Norjalaiselle kerettiläiselle yleisölle täysin uudenlaista musiikin tyylisuuntaa edustavan DJ Gunsmith & ferrara -rytmiorkesterin taidonnäyte. Pet Shop Boysien studiolla briteissä Jouluviikolla nauhoitettu kappale kuvastaa uutta tyylisuuntausta phObos teamin musiikillisella saralla.

Aikaansa edellä on phObos team ollut aikaisemminkin. 90-luvulla suurta huomiota underground-piireissä niittänyt Cipi & MC hunteD -duo avasi rahahanat kvinttiplatinaa myyneellä I'm The Shit -singlellään. Kyseinen tuotanto on avannut ovia monille nykyaikana pinnalla oleville artisteille, mm. Eini, Lehtevä Mies, Pikkis sekä Isto Hiltunen.

phObos retreatin lisäksi phObos team on tehnyt myös toisen hankinnan, jolle on ollut sekä sosiaalinen että pedanttis-akuutti tilaus. Sun-Win Maxicab on tästä päivästä eteenpäin phObos teamin virallinen edustuskulkuneuvo. Kyseinen auto tullaan lähiaikoina pimppaamaan edustuskuntoon Loimi-Hämeen Loimijoen Itärannan kustomointiliikkeessä. Kulkuneuvoon on luvassa mm. paineistettu oluthanajärjestelmä, minisauna, golf-simulaattori sekä Jarren pyynnöstä täysikokoinen Learjet -simulaatio-ohjaamo. Korin rakennetta tullaan muuttamaan hivenen raskaampaan suuntaan ko. ominaisuuksien aiheuttaman massan suurenemisen vuoksi.


Maxicab, odottamassa uutta omistajaansa The Gatheringin tapahtumapaikan parkkipaikalla.
4 comments ( 174 views )   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1083 )

The Gathering, day 3 
Friday, April 6, 2007, 10:47 PM
Perjantai, 6.4.

Saapui sitten perjantai, tuo päivistä antoisin. Näki ja koki Partyticket.net -järjestelmä myöskin DJ Gunsmithin ja ferraran yhteisteoksen valmistumisen, Bittersweet Sheenin. Kyseisestä kappaleesta odotetaan melkoista partyhittiä, suurinta sitten minkä tahansa muun partyhitin.

Paikalla olevien phOboksen päättävien elinten kesken päätettiin perustaa näiden sivujen yhteyteen phObos resebyro -niminen alisivusto, jonne aikanaan kuvapankissa phobosteam.nn.fi, sijaitsevat kuvat siirretään kätevinä kokonaisuuksina. Näin siis on suunniteltu. Jäämme odottamaan suunnitelman toteutumista.

Ennakkotiedoista poiketen, phObos teamin jäsenet pitivät nimikirjoitustilaisuuden tapahtumassa. Tilaisuus järjestettin Partyshopin tiskillä, ja osanotto oli melkoinen. Osanottajien määrää lisäsi myös tieto päästä koskettamaan aitoa phObos teamin perustajajäsentä. Kosketus oli rajattu yläruumiiseen, yhdellä sormenpäällä koskettajan vapaavalintaisella sormella.


Nimikirjoitustenjakotilaisuus täydessä vauhdissa. Greven ja Viceroy käyttivät sentin paksuista huopatussia, ferrara kynäili Kosmos-pallograafilla.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 637 )

The Gathering, day 2.2 
Thursday, April 5, 2007, 09:02 PM
First Hotel Victoria paikallistettu

Neuvokkuudemme sekä ällistyttävän paikallistuntemuksemme ansiosta löysimme käden käänteessä hotelliimme, joka sijaitsee kauniin Strandsgatanin varrella. Ystävällismielinen hotellin henkilökunta luovutti käyttöömme peräti yhden huoneavaimen, sekä aamiaislanketit. Lippalaput ja lanketit matkassa, kiirehdimme innokkaina neljänteen kerrokseen. Huoneemme sijaitsee kerrassaan ovelasti lähes hissin tuntumassa. Jos joku tuttu haluaa poiketa kahvilla, tai halvalla minibaaripepsillä, huoneemme numero on 422. Lämpimästi tervetuloa :)

Hotellissa hetken huilailtuamme, ja yhtä pientä Bailey'siä myöhemmin palasimme takaisin itse tapahtumapaikalle nauttimaan norjalaisesta partyfiiliksestä.Viceroyn käytyä täysistunnolla Greven ahdistui, avasi ikkunan ja astui rennosti ulos. Olimme neljännessä kerroksessa.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1152 )

The Gathering, day 2.1 
Thursday, April 5, 2007, 01:05 PM
phObos team supreme @ TG07

Torstaiaamu koitti 8:30 leppoisalla Vikingskipet -areenalla, muovisten ja miellyttävien katsomopenkkien välissä. Olimme menneet hyvissä ajoin (02:30) nukkumaan, ja aamulla joka paikkaa kolotti kivasti. Onneksi seuraavat yöt kuluvatkin jo hotellin mahdollisesti mukavilla sängyillä.

Kävimme aamulla tutustumassa Norjan Forssaan, Hamarin kauniiseen DDR-henkiseen paikkakuntaan. Aamun tunnelmat olivat keskustasta kuin ydintuhon jäljiltä. Porukkaa on vähemmän liikenteessä kuin sunnuntaina Forssassa yhteensä, ja se on vähän se. Syykin lopulta selvisi, Norjassa pääsiäisen (påsken) juhlapyhät ulottuvat torstaista maanantaihin. Tämän vuoksi joka luukku oli sulki, paitsi Statoil-huoltamokauppa, josta herkulliset herkut mukaamme hankimmekin. Ferrara löysi ko. putiikista myös kaipaamansa Lypsyl -huulirasvaa. Vallan mainiota.

Vallan mainiota on myös se, että phObos teamin kuvagalleriaan olemme lisänneet aamun ekskursiosta lisää materiaalia. Käykäähän tutustumassa. Täällä.


Viceroy silminnähden pettyneenä Expert Bonus Hamarin oltua juhlapyhänä kiinni. Hän olisi halunnut tutustua tietotekniikan ja kodintekniikan tuoteuutuuksiin. Onneksi Tampereen Triosoft palvelee, myös pääsiäislauantaisin (!)

lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1132 )

The Gathering, day 1 
Wednesday, April 4, 2007, 11:56 PM
Aika mainiota, phObos teamin hemmot ovat vihdoin ja viimein päässeet perille jo muutamia tunteja sitten pelipaikalle. Lukuisia kontakteja (mm. Banetele, Sparebanken Hedmark ja Midstranda Bil ab) on jo luotu useiden eri tahojen useisiin eri edustajiin ja tunnelma on sanoinkuvaamattoman välitön. Sortumatta kuitenkaan yliadjektiiviointiin, sanottakoon että porukkaa piisaa ja Vikingskeppenillä on pituutta "tarpeeksi".

Käy katsomassa phObos teamin kuvagalleria alapuolen linkistä!Oijoi, munat ovat lurahtaneet jorpakkoon. Kokkelit ovat norjalta norjattarelta jääneet tekemättä.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1996 )


Edellinen Seuraava