Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 49
Phobos Symppooseum - The Gathering, day 1
The Gathering, day 1 
keskiviikko, huhtikuu 4, 2007, 11:56 PM
Aika mainiota, phObos teamin hemmot ovat vihdoin ja viimein päässeet perille jo muutamia tunteja sitten pelipaikalle. Lukuisia kontakteja (mm. Banetele, Sparebanken Hedmark ja Midstranda Bil ab) on jo luotu useiden eri tahojen useisiin eri edustajiin ja tunnelma on sanoinkuvaamattoman välitön. Sortumatta kuitenkaan yliadjektiiviointiin, sanottakoon että porukkaa piisaa ja Vikingskeppenillä on pituutta "tarpeeksi".

Käy katsomassa phObos teamin kuvagalleria alapuolen linkistä!Oijoi, munat ovat lurahtaneet jorpakkoon. Kokkelit ovat norjalta norjattarelta jääneet tekemättä.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1486 )

The Gathering lähestyy 
perjantai, maaliskuu 30, 2007, 10:48 PM
The Gathering 2007 lähestyy!

phObos teamin diplomaattiosuuskunnan tämän kvartaalin primäärimissio, The Gathering -tapahtuman läpipenetraatio, on lähestymässä uhkaavaa vauhtia. Vikingskippet -halliin ovat jo ensimmäiset pöydät löytäneet tiensä, joista ensimmäisten joukossa luonnollisesti kasattiin phObos teamin pöytä.

Kyseisessä tapahtumassa oman seminaarinsa tulevat pitämään mm. Pirate Bayn poppoo, ja phObos team on statuksensa edellyttämänä tietenkin paikalla valmiina luomaan kontaktinsa näihin vähemmän merkittäviin ryhmittymiin. Maailma on muuttunut paljon hunteDin ylpeistä PWA ja Finnish Top100 -päivistä, mutta phObos team takaa edelleen laadukkaimmat 0d -julkaisut. Mutta tämänhän kaikki tätäkin sivustoa seuraavat jo tietävät.


phObos teamin diplomaattiosuuskunnan kunniakkaat konepaikat, vielä pöytälevyä vaille.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 546 )

Serra restaurant & terrace 
keskiviikko, maaliskuu 21, 2007, 07:02 AM
phObos teamin erään merkittävän jäsenen innoittamana perustettu a'la Carte- ja lounasravintola Serra uusii tilojaan. Tilojen remontin on määrä valmistua vappuun mennessä, jolloin suuri yleisö pääsee jälleen nauttimaan ravintolan palveluista.

" Olemme todella innoissamme tilojen uudistamisesta. Sutismista löytyy huikea määrä ammennettavaa materiaalia niin sisällölliseen kuin ulkonäölliseenkin ravintolasuunnitteluun. Voidaan sanoa, että Serran aikoinaan '99 linjaama juomakulttuuri alkaa vasta nyt keräämään kansainvälistäkin arvostusta ravintolapiireissä ." kommentoi Jorma Tiitinen, ravintola Serran oheistamispäällikkö.

Lisää tietoja alapuolen linkistä.


1 kommentti ( 72 views )   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 548 )

Symppooseum 15 confirmed. Over. 
sunnuntai, maaliskuu 11, 2007, 06:05 PM

Das kabin

Symppooseum 15:n aikataulu on lyöty lukkoo, eli tuo aiemmin mainittu 8.-10.6. Paikkana on legendaarinen Urjalan kylä.. vai meneekö tuo nyt kuitenkin Matkun puolelle? Hmm.

Mökille saa alkaa valumaan perjantaina klo 16:sta eteenpäin ja samaan kellonlyömään pitäisi sunnuntaina olla niinq poispäen si.

Tarkempia ajo-ohjeita pelipaikalle tulossa myöhemmin.

- Cipi & Pherrara
1 kommentti ( 80 views )   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 564 )

phObos team core redefining the word "obscure" 
sunnuntai, helmikuu 25, 2007, 01:27 PM

cipi and fer, unknowingly photographed with a hidden camera


The phObos team core members, cipi & fer, were seen last Tuesday at a local old folks retirement home singing old hispanic tales of love between luscious women of the island of Lesbos.

Cipi was mainly murmurring about lesbian love, whereas fer was constantly asking everybody for a warez version of Leather Goddesses of Phobos for his C64.

The members did not give any comments on their performance, nor any permission to publish this information, nor did they reveal any information on why they were doing the performance.

Stay tuned for more info.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 2.9 / 535 )

The Gathering 2007 
sunnuntai, helmikuu 25, 2007, 01:08 PM
phObos team @ The Gathering 2007

Kuten arvatakin saattaa, phObos team lähettää diplomaattiosuuskunnan Norjalaisittain suurehkoon skenetapahtumaan, The Gatheringiin. Vaikka kyseinen tapahtuma ei millään muotoa vastaa phObos symppooseumin kulttuurillista merkitystä, tahi mediapainetta, ovat phObos teamin asioista päättävät elimet päättäneet lähettää pienimuotoisen retkueen kyseiseen tapahtumaan.

Osallistujat kyseiseen ekskursioon ovat viceroy, greven ja ferrara. Herrojen useammalle vuosikymmenelle venyvä kokemus alan tapahtumista, sekä vankka perushumalahakuisuus olivat suurimpina kannusteina heidän valinnalleen tähän vaikeaan tehtävään.

Näillä sivuilla tullaan seuraamaan tarkasti kyseisen matkan vaiheita, mahdollisuuksien mukaan paikanpäältä oivallisesti tekstimuodossa raportoiden. Saattaa jopa olla, että muutama kuva mahtuu matkaraportin mukaan. Saattaa myös olla, että siinä vaiheessa kun lähdetään sunnuntaina takaisin suomeen, ei olla muistettu koko blogia. Ja saattaapi olla että sinä iltana riipaistaan aika kovat kännit...


-fer
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 549 )


Edellinen Seuraava