Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBlacklist has a deprecated constructor in /home/viceroy/public/html/symp/scripts/sb_blacklist.php on line 6

Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; CBannedWords has a deprecated constructor in /home/viceroy/public/html/symp/scripts/sb_blacklist.php on line 34

Warning: session_start(): Cannot start session when headers already sent in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 11

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 43

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 49
Phobos Symppooseum - The Gathering, day 2.2
The Gathering, day 2.2 
Thursday, April 5, 2007, 09:02 PM
First Hotel Victoria paikallistettu

Neuvokkuudemme sekä ällistyttävän paikallistuntemuksemme ansiosta löysimme käden käänteessä hotelliimme, joka sijaitsee kauniin Strandsgatanin varrella. Ystävällismielinen hotellin henkilökunta luovutti käyttöömme peräti yhden huoneavaimen, sekä aamiaislanketit. Lippalaput ja lanketit matkassa, kiirehdimme innokkaina neljänteen kerrokseen. Huoneemme sijaitsee kerrassaan ovelasti lähes hissin tuntumassa. Jos joku tuttu haluaa poiketa kahvilla, tai halvalla minibaaripepsillä, huoneemme numero on 422. Lämpimästi tervetuloa :)

Hotellissa hetken huilailtuamme, ja yhtä pientä Bailey'siä myöhemmin palasimme takaisin itse tapahtumapaikalle nauttimaan norjalaisesta partyfiiliksestä.Viceroyn käytyä täysistunnolla Greven ahdistui, avasi ikkunan ja astui rennosti ulos. Olimme neljännessä kerroksessa.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1157 )

The Gathering, day 2.1 
Thursday, April 5, 2007, 01:05 PM
phObos team supreme @ TG07

Torstaiaamu koitti 8:30 leppoisalla Vikingskipet -areenalla, muovisten ja miellyttävien katsomopenkkien välissä. Olimme menneet hyvissä ajoin (02:30) nukkumaan, ja aamulla joka paikkaa kolotti kivasti. Onneksi seuraavat yöt kuluvatkin jo hotellin mahdollisesti mukavilla sängyillä.

Kävimme aamulla tutustumassa Norjan Forssaan, Hamarin kauniiseen DDR-henkiseen paikkakuntaan. Aamun tunnelmat olivat keskustasta kuin ydintuhon jäljiltä. Porukkaa on vähemmän liikenteessä kuin sunnuntaina Forssassa yhteensä, ja se on vähän se. Syykin lopulta selvisi, Norjassa pääsiäisen (påsken) juhlapyhät ulottuvat torstaista maanantaihin. Tämän vuoksi joka luukku oli sulki, paitsi Statoil-huoltamokauppa, josta herkulliset herkut mukaamme hankimmekin. Ferrara löysi ko. putiikista myös kaipaamansa Lypsyl -huulirasvaa. Vallan mainiota.

Vallan mainiota on myös se, että phObos teamin kuvagalleriaan olemme lisänneet aamun ekskursiosta lisää materiaalia. Käykäähän tutustumassa. Täällä.


Viceroy silminnähden pettyneenä Expert Bonus Hamarin oltua juhlapyhänä kiinni. Hän olisi halunnut tutustua tietotekniikan ja kodintekniikan tuoteuutuuksiin. Onneksi Tampereen Triosoft palvelee, myös pääsiäislauantaisin (!)

lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1141 )

The Gathering, day 1 
Wednesday, April 4, 2007, 11:56 PM
Aika mainiota, phObos teamin hemmot ovat vihdoin ja viimein päässeet perille jo muutamia tunteja sitten pelipaikalle. Lukuisia kontakteja (mm. Banetele, Sparebanken Hedmark ja Midstranda Bil ab) on jo luotu useiden eri tahojen useisiin eri edustajiin ja tunnelma on sanoinkuvaamattoman välitön. Sortumatta kuitenkaan yliadjektiiviointiin, sanottakoon että porukkaa piisaa ja Vikingskeppenillä on pituutta "tarpeeksi".

Käy katsomassa phObos teamin kuvagalleria alapuolen linkistä!Oijoi, munat ovat lurahtaneet jorpakkoon. Kokkelit ovat norjalta norjattarelta jääneet tekemättä.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 2002 )

The Gathering lähestyy 
Friday, March 30, 2007, 10:48 PM
The Gathering 2007 lähestyy!

phObos teamin diplomaattiosuuskunnan tämän kvartaalin primäärimissio, The Gathering -tapahtuman läpipenetraatio, on lähestymässä uhkaavaa vauhtia. Vikingskippet -halliin ovat jo ensimmäiset pöydät löytäneet tiensä, joista ensimmäisten joukossa luonnollisesti kasattiin phObos teamin pöytä.

Kyseisessä tapahtumassa oman seminaarinsa tulevat pitämään mm. Pirate Bayn poppoo, ja phObos team on statuksensa edellyttämänä tietenkin paikalla valmiina luomaan kontaktinsa näihin vähemmän merkittäviin ryhmittymiin. Maailma on muuttunut paljon hunteDin ylpeistä PWA ja Finnish Top100 -päivistä, mutta phObos team takaa edelleen laadukkaimmat 0d -julkaisut. Mutta tämänhän kaikki tätäkin sivustoa seuraavat jo tietävät.


phObos teamin diplomaattiosuuskunnan kunniakkaat konepaikat, vielä pöytälevyä vaille.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1042 )

Serra restaurant & terrace 
Wednesday, March 21, 2007, 07:02 AM
phObos teamin erään merkittävän jäsenen innoittamana perustettu a'la Carte- ja lounasravintola Serra uusii tilojaan. Tilojen remontin on määrä valmistua vappuun mennessä, jolloin suuri yleisö pääsee jälleen nauttimaan ravintolan palveluista.

" Olemme todella innoissamme tilojen uudistamisesta. Sutismista löytyy huikea määrä ammennettavaa materiaalia niin sisällölliseen kuin ulkonäölliseenkin ravintolasuunnitteluun. Voidaan sanoa, että Serran aikoinaan '99 linjaama juomakulttuuri alkaa vasta nyt keräämään kansainvälistäkin arvostusta ravintolapiireissä ." kommentoi Jorma Tiitinen, ravintola Serran oheistamispäällikkö.

Lisää tietoja alapuolen linkistä.


1 kommentti ( 98 views )   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1068 )

Symppooseum 15 confirmed. Over. 
Sunday, March 11, 2007, 06:05 PM

Das kabin

Symppooseum 15:n aikataulu on lyöty lukkoo, eli tuo aiemmin mainittu 8.-10.6. Paikkana on legendaarinen Urjalan kylä.. vai meneekö tuo nyt kuitenkin Matkun puolelle? Hmm.

Mökille saa alkaa valumaan perjantaina klo 16:sta eteenpäin ja samaan kellonlyömään pitäisi sunnuntaina olla niinq poispäen si.

Tarkempia ajo-ohjeita pelipaikalle tulossa myöhemmin.

- Cipi & Pherrara
1 kommentti ( 106 views )   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1044 )


Edellinen Seuraava