Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 31

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 37

Warning: strpos(): needle is not a string or an integer in /home/viceroy/public/html/symp/index.php on line 43
Phobos Symppooseum
The Gathering, day 4 
lauantai, huhtikuu 7, 2007, 07:28 PM
Lauantai, kisapäivä.

Tänään klo 20:00 Suomen aikaa kajahtaa Norjalaiselle kerettiläiselle yleisölle täysin uudenlaista musiikin tyylisuuntaa edustavan DJ Gunsmith & ferrara -rytmiorkesterin taidonnäyte. Pet Shop Boysien studiolla briteissä Jouluviikolla nauhoitettu kappale kuvastaa uutta tyylisuuntausta phObos teamin musiikillisella saralla.

Aikaansa edellä on phObos team ollut aikaisemminkin. 90-luvulla suurta huomiota underground-piireissä niittänyt Cipi & MC hunteD -duo avasi rahahanat kvinttiplatinaa myyneellä I'm The Shit -singlellään. Kyseinen tuotanto on avannut ovia monille nykyaikana pinnalla oleville artisteille, mm. Eini, Lehtevä Mies, Pikkis sekä Isto Hiltunen.

phObos retreatin lisäksi phObos team on tehnyt myös toisen hankinnan, jolle on ollut sekä sosiaalinen että pedanttis-akuutti tilaus. Sun-Win Maxicab on tästä päivästä eteenpäin phObos teamin virallinen edustuskulkuneuvo. Kyseinen auto tullaan lähiaikoina pimppaamaan edustuskuntoon Loimi-Hämeen Loimijoen Itärannan kustomointiliikkeessä. Kulkuneuvoon on luvassa mm. paineistettu oluthanajärjestelmä, minisauna, golf-simulaattori sekä Jarren pyynnöstä täysikokoinen Learjet -simulaatio-ohjaamo. Korin rakennetta tullaan muuttamaan hivenen raskaampaan suuntaan ko. ominaisuuksien aiheuttaman massan suurenemisen vuoksi.


Maxicab, odottamassa uutta omistajaansa The Gatheringin tapahtumapaikan parkkipaikalla.
4 comments ( 140 views )   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 2.9 / 532 )

The Gathering, day 3 
perjantai, huhtikuu 6, 2007, 10:47 PM
Perjantai, 6.4.

Saapui sitten perjantai, tuo päivistä antoisin. Näki ja koki Partyticket.net -järjestelmä myöskin DJ Gunsmithin ja ferraran yhteisteoksen valmistumisen, Bittersweet Sheenin. Kyseisestä kappaleesta odotetaan melkoista partyhittiä, suurinta sitten minkä tahansa muun partyhitin.

Paikalla olevien phOboksen päättävien elinten kesken päätettiin perustaa näiden sivujen yhteyteen phObos resebyro -niminen alisivusto, jonne aikanaan kuvapankissa phobosteam.nn.fi, sijaitsevat kuvat siirretään kätevinä kokonaisuuksina. Näin siis on suunniteltu. Jäämme odottamaan suunnitelman toteutumista.

Ennakkotiedoista poiketen, phObos teamin jäsenet pitivät nimikirjoitustilaisuuden tapahtumassa. Tilaisuus järjestettin Partyshopin tiskillä, ja osanotto oli melkoinen. Osanottajien määrää lisäsi myös tieto päästä koskettamaan aitoa phObos teamin perustajajäsentä. Kosketus oli rajattu yläruumiiseen, yhdellä sormenpäällä koskettajan vapaavalintaisella sormella.


Nimikirjoitustenjakotilaisuus täydessä vauhdissa. Greven ja Viceroy käyttivät sentin paksuista huopatussia, ferrara kynäili Kosmos-pallograafilla.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3.1 / 87 )

The Gathering, day 2.2 
torstai, huhtikuu 5, 2007, 09:02 PM
First Hotel Victoria paikallistettu

Neuvokkuudemme sekä ällistyttävän paikallistuntemuksemme ansiosta löysimme käden käänteessä hotelliimme, joka sijaitsee kauniin Strandsgatanin varrella. Ystävällismielinen hotellin henkilökunta luovutti käyttöömme peräti yhden huoneavaimen, sekä aamiaislanketit. Lippalaput ja lanketit matkassa, kiirehdimme innokkaina neljänteen kerrokseen. Huoneemme sijaitsee kerrassaan ovelasti lähes hissin tuntumassa. Jos joku tuttu haluaa poiketa kahvilla, tai halvalla minibaaripepsillä, huoneemme numero on 422. Lämpimästi tervetuloa :)

Hotellissa hetken huilailtuamme, ja yhtä pientä Bailey'siä myöhemmin palasimme takaisin itse tapahtumapaikalle nauttimaan norjalaisesta partyfiiliksestä.Viceroyn käytyä täysistunnolla Greven ahdistui, avasi ikkunan ja astui rennosti ulos. Olimme neljännessä kerroksessa.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 593 )

The Gathering, day 2.1 
torstai, huhtikuu 5, 2007, 01:05 PM
phObos team supreme @ TG07

Torstaiaamu koitti 8:30 leppoisalla Vikingskipet -areenalla, muovisten ja miellyttävien katsomopenkkien välissä. Olimme menneet hyvissä ajoin (02:30) nukkumaan, ja aamulla joka paikkaa kolotti kivasti. Onneksi seuraavat yöt kuluvatkin jo hotellin mahdollisesti mukavilla sängyillä.

Kävimme aamulla tutustumassa Norjan Forssaan, Hamarin kauniiseen DDR-henkiseen paikkakuntaan. Aamun tunnelmat olivat keskustasta kuin ydintuhon jäljiltä. Porukkaa on vähemmän liikenteessä kuin sunnuntaina Forssassa yhteensä, ja se on vähän se. Syykin lopulta selvisi, Norjassa pääsiäisen (påsken) juhlapyhät ulottuvat torstaista maanantaihin. Tämän vuoksi joka luukku oli sulki, paitsi Statoil-huoltamokauppa, josta herkulliset herkut mukaamme hankimmekin. Ferrara löysi ko. putiikista myös kaipaamansa Lypsyl -huulirasvaa. Vallan mainiota.

Vallan mainiota on myös se, että phObos teamin kuvagalleriaan olemme lisänneet aamun ekskursiosta lisää materiaalia. Käykäähän tutustumassa. Täällä.


Viceroy silminnähden pettyneenä Expert Bonus Hamarin oltua juhlapyhänä kiinni. Hän olisi halunnut tutustua tietotekniikan ja kodintekniikan tuoteuutuuksiin. Onneksi Tampereen Triosoft palvelee, myös pääsiäislauantaisin (!)

lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 583 )

The Gathering, day 1 
keskiviikko, huhtikuu 4, 2007, 11:56 PM
Aika mainiota, phObos teamin hemmot ovat vihdoin ja viimein päässeet perille jo muutamia tunteja sitten pelipaikalle. Lukuisia kontakteja (mm. Banetele, Sparebanken Hedmark ja Midstranda Bil ab) on jo luotu useiden eri tahojen useisiin eri edustajiin ja tunnelma on sanoinkuvaamattoman välitön. Sortumatta kuitenkaan yliadjektiiviointiin, sanottakoon että porukkaa piisaa ja Vikingskeppenillä on pituutta "tarpeeksi".

Käy katsomassa phObos teamin kuvagalleria alapuolen linkistä!Oijoi, munat ovat lurahtaneet jorpakkoon. Kokkelit ovat norjalta norjattarelta jääneet tekemättä.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 1487 )

The Gathering lähestyy 
perjantai, maaliskuu 30, 2007, 10:48 PM
The Gathering 2007 lähestyy!

phObos teamin diplomaattiosuuskunnan tämän kvartaalin primäärimissio, The Gathering -tapahtuman läpipenetraatio, on lähestymässä uhkaavaa vauhtia. Vikingskippet -halliin ovat jo ensimmäiset pöydät löytäneet tiensä, joista ensimmäisten joukossa luonnollisesti kasattiin phObos teamin pöytä.

Kyseisessä tapahtumassa oman seminaarinsa tulevat pitämään mm. Pirate Bayn poppoo, ja phObos team on statuksensa edellyttämänä tietenkin paikalla valmiina luomaan kontaktinsa näihin vähemmän merkittäviin ryhmittymiin. Maailma on muuttunut paljon hunteDin ylpeistä PWA ja Finnish Top100 -päivistä, mutta phObos team takaa edelleen laadukkaimmat 0d -julkaisut. Mutta tämänhän kaikki tätäkin sivustoa seuraavat jo tietävät.


phObos teamin diplomaattiosuuskunnan kunniakkaat konepaikat, vielä pöytälevyä vaille.
lisää kommentti   |  permalink   |  tekstiin liittyvä linkki   |   ( 3 / 550 )


Edellinen Seuraava